31.8.2017

KK Vintagehaaste #83 "Itse värjättyä" - Laatikkokortti. Shadow Card

Hei,osallistun Vintagehaasteeseen #83 laatikkokortillani, jonka tein tyttärelleni synttärilahjaksi.
Laatikko, joka muistuttaa taulukehystä, on tehty skräppipaperista ja sitten koristeltu kolmeulotteisesti kukilla, pahvikiemuroilla, shabby chik paperista ja vihkosesta leikatuilla nuoren naisen kuvalla, kukilla, viuhkalla, hajuvesipullolla ja perhosilla.Koristeina ovat myös silikonimuotilla Fimo -massasta valmisetut kiemurat.

Vihertävät kukat ovat itsetehdyt.
Värjättyinä löytyy perhonen balettitossujen päällä (helmiäisvärillä ja glitterillä) sekä pahviset balettitossut, jotka ovat värjätty helmiäisvärillä. Hentoa roosaväriä lisäsin myös kiemuroihin. Valkoinen akryyliväri on käytetty melkein kaikkialla. Lisäsin hieman punertavia sävyjä pitseihin.


Laatikkokortissani on runsaasti koristeita, puolihelmet viimeistelevät työn. Tytöthän rakastavat koristeita ))3 kommenttia:

  1. Oooooooh, piti tutkia kauan mitä kaikkea ihanaa olet suorastaan täydellisesti asetellut upeaan korttiin; tyttäresi ihastui varmaan!! Oletko tehnyt osan kukkasista itse? Todella upeat kukka-asetelmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, Pirjo! Olen aivan otettu sanoistasi!!Tyttäreni (12-v.) on ollut hyvin tyytyväinen ja iloinen)). Tein itse vihreät hortensian näköiset kukat))

      Poista